Cea mai potrivită pentru costumele complete

accesorii

Dacă mâinile sunt modest supraponderal, încercați să nu poarte o mare, exagerate sau voluminoase brățări, deoarece ele fac vizual le chiar mai bine. În cazul tău, brățările subțiri care au o formă plată vor arăta cel mai bine. Aceste brățări sunt cele care vor da harului mâinilor.

În plus, atunci când alegeți accesorii, dați preferință celor care vă vor ajuta să vă lărgi vizual silueta. La astfel de ornamente este posibil să purtați marame de culori strălucitoare, care se blochează fără griji. De asemenea, ajuta la prelungirea figura și lanțuri lungi sau margele, ei atrage atenția asupra lor, luând ochii de pe figura ta. Utilizați decorațiuni mari și luminoase, precum și haine, doar pentru a vă acorda atenție demnității dvs., îndepărtându-vă ochii de zonele cu probleme.
haine

Cel mai ideal pentru o figură completă costumă costum, sau chiar mai bine un costum din trei piese. Și nu contează, cu pantaloni sau o fusta, completate de o vesta si sacou sunt avantajoase pentru a accentua punctele forte. În acest kit, vă puteți lăsa să puneți o bluză de culori strălucitoare, în timp ce costumul trebuie să fie culori neutre și calme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *