Costumul a fost întotdeauna un om de vizită

Dar dacă dragostea este un dar de soarta, moda este în întregime lucrarea omului, și aici, în ajutorul oamenilor vine o întreagă armată de oameni de afaceri, designeri, artiști și parfumieri, croitori profesionale și cizmari, care le-au pus în colecția sa remarcabilă.

Așa cum mi-a lipsit acest lucru în tinerețe, când am vrut să fiu elegant și diferit de alți tipi. Eu, la fel de îndrăgit, am urmărit filme italiene și franceze și am acordat atenție nu numai parcelei, ci și hainele personajelor principale! Cinematograful mi-a învățat în multe privințe o înțelegere a ceea ce să poarte, cum să combine accesorii și arta de a crea propriul stil. Dar magazinele sovietice erau pline de produse dezgustătoare, care nu voiau să cumpere, ci chiar să încerce!
În acele zile a fost imposibil să cumpere nimic – nici un costum, fără tricou, fără blugi, fără parfum, să nu mai vorbim de astfel de importante accesorii pentru barbati, cum ar fi o cravată sau o eșarfă de mătase pentru buzunarul de la piept al hainei, care dă imaginea atingere finală. Oamenii moderni nici nu-și pot imagina ce eforturi trebuiau să facă pentru a arăta normal! Personal, am convins-o pe mama mea să fie de acord să-mi dea cârpa de mătase pe care o acoperea televizorul și când a acceptat-o în cele din urmă, m-am cusut o cravată din această bucată de mătase …
Din fericire, toate aceste chinuri sunt în trecut! Astăzi avem o selecție uriașă, iar când ne-am cumpăra haine, în plus față de brand, să acorde o atenție la calitate, este foarte important în lumea modernă, deoarece calitatea materialului și a tăiat sunt o condiție bună pentru eleganță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *