Materiale și mobilier pentru un interior modern

Oriunde se achiziționează mobilierul pentru pepinieră, ar trebui să fie fabricate din materiale ecologice, fiabile, cu părți bine fixate ale fitingurilor. Cel mai bine este să cumpărați mobilier pentru copii din lemn masiv. Ar trebui să fie netedă, fără jaggii și colțuri ascuțite. O varietate de structuri ale corpului permite camerei cele mai obișnuite să facă o locuință confortabilă și elegantă.

Poți să cumperi pentru un băiat și o fată:

paturi paturi;
scaun paturi;
paturi cu rafturi, sertare, dulapuri;
paturi, care au un birou încorporat pentru clase, iar capetele sale – o dulap;
paturi retractabile sau pliabile;
rafturi care îndeplinesc funcția de partiții.

Când copiii au o diferență semnificativă de vârstă, cel mai bine este un pat de două niveluri. Cel mai tânăr copil ar trebui plasat mai jos. Este mai bine să-ți atârgi patul cu perdele – acest lucru va oferi o oportunitate de a dormi liniștit pentru copil, în timp ce copilul mai în vârstă învață lecții, citește sau lucrează la calculator. Pentru un copil mai în vârstă, trebuie să vă asigurați o urcare și o coborâre sigură dintr-un pat. Părinții ar trebui să plaseze patul astfel încât scara care duce la nivelul superior al patului să fie la distanță de fereastră, astfel încât copilul să nu “coboare în mod accidental pe fereastră”. Aceeași cerință se aplică colțurilor sportive, care se află în camerele pentru copii.

Apropo, nu uitați că locul pentru pregătirea lecțiilor ar trebui să fie situat mai aproape de fereastră. Lipsa luminii de zi în timpul lucrului poate afecta negativ starea de sănătate a ochilor copilului și, în combinație cu creșterea șocurilor școlare în școală, pot apărea probleme serioase de vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *