Recomandări pentru alegerea unei saltele

Saltele ortopedice este un atribut indispensabil al unui vacanță bun. După concediu – aceasta este o parte esențială a vieții noastre. Mulți oameni cred în mod eronat că un somn bun pe un pat frumos, dar nu cred că ei nu dorm pe pat, iar pe saltea, care deține aproape jumătate din viață de vis. Va fi mai ușor de a alege o saltea, în cazul în care respectați anumite reguli.

1. Înainte de a alege o saltea, aveți nevoie pentru a afla exact pat de dormit. Dimensiunea viitorului saltea coincide cu dimensiunea perimetrului interior al patului, care trebuie să fie măsurate cu grijă, cu o măsură de bandă, după îndepărtarea saltea vechi. nu este recomandat să se măsoare salteaua veche. În timpul funcționării, acesta este deformat, astfel încât datele pot fi inexacte. Dacă vă cumpărați un pat nou, dimensiunea patului, puteți cere vânzătorului.

2. În cazul când măsurarea pat veți obține un rezultat care diferă de dimensiunea standard de 1 cm (de exemplu, 181h200, 160h201), saltea tip de comanda de magnitudine (180×200, 160×200). Dacă diferența este mai mare de 1 cm (de exemplu 143h192), dimensiunea saltelei să fie 143h192.

Amintiți-vă că o saltea ar trebui să se potrivească pentru a intra în perimetrul patului! Așa că, dacă ajungi cu o dimensiune non-standard (o diferență mai mare de 1 cm), nu rotunji mărimea în jos. În caz contrar, salteaua se va deplasa și să acopere perimetrul patului în saltea de repede va deveni lipsit de valoare.

  • матраци тм онлайн

3. Este necesar să se determine rigiditatea saltelei alese. Ea determină conținutul care este deasupra și dedesubtul unității de primăvară și creează cel mai frumos sentiment de rigiditate, moliciune, de duritate medie, elasticitate, confort etc. De exemplu, 1 cm de nucă de cocos creează suprafețe de mare rigiditate, si doar 3 cm saltea de nucă de cocos de nucă de cocos face o foarte dur, în timp ce suprafața de latex va înmoaie, făcându-l mai compact și confortabil.

De o mare importanță atunci când se alege o saltea este un obicei care este pe o suprafață utilizată pentru a dormi. Dacă tot viața mea a dormit pe o saltea moale sau pe canapea, dar acum familiare sfătuiți să cumpere în cele din urmă o saltea reală, aceasta nu înseamnă că trebuie să fie extrem de dură.

Nu uitați! proprietăți saltea ortopedice datorită arcuri independente care distribuie perfect sarcina, astfel încât orice saltea pe arcurile independente este o unitate ortopedică, chiar și cu umplerea cea mai mică rigiditate. Selectați modelul de saltea, care va fi cel mai confortabil pentru tine !!!

Greutatea afectează, de asemenea, modelul de alegere saltea de dormit. În cazul în care aveți o greutate mai mare de 100 kg, este de dorit să se oprească pe saltele umplute cu modele naturale, deoarece Este de umplere mai durabil.

Diferența mare în greutate, și, prin urmare, diferența de percepție de rigiditate a saltelei, poate fi o problemă atunci când alege modelul pe care îl doriți. Din aceasta, puteți găsi o cale de ieșire prin comanda pe un pat dublu, doua umplere diferite ale saltelei.

! Asigurați-vă că modelele selectate au fost aceeași înălțime.

Sau comanda o saltea versatil, puteți schimba sentimentul de rigiditate, transformându-l.

5. Marcați bugetul pentru achiziționarea. Fie clasa economic sau saltele cu umplutură naturală. Saltea umplut cu cel mai durabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *