Semnele de bază ale defectării motorului

Simptomul # 1: Indicatori de avertizare
Am rotit cheia în contactul de contactare sute, de mii de ori și nu-i dau prea multă importanță. Atâta timp cât pictogramele de avertizare de pe tabloul de bord nu se aprind, lucru pe care noi nu i-am acordat atenția înainte. Aceste becuri sunt conectate la senzori care controlează multe dintre sistemele mașinii dvs. În ceea ce privește indicatorii care prezintă probleme cu motorul, acestea se aprind numai atunci când există o mare probabilitate ca ceva să fie important și să poată refuza să lucreze în orice moment.

Simptomul # 2: funcționarea instabilă a motorului
Motorul mașinii dvs. ar trebui să garanteze o performanță relativ lină și previzibilă – fără sări, șocuri și vibrații. Dacă nu … iată un alt semn de funcționare defectuoasă a motorului mașinii.
În caz contrar, ghici ce? Acesta este un semn foarte grav al defecțiunilor motorului. Cheia acestui comportament poate fi bujiile contaminate, înfundarea liniilor de combustibil și a filtrelor de combustibil, funcționarea defectuoasă a unității de control al motorului și mulți alți factori. Poate că ultimul lucru pe care l-ați dori este să accelerați brusc sau să vă distrugeți pe o secțiune aglomerată a drumului, unde în plus față de mașina dvs. există alți utilizatori ai drumului. Din nefericire, nu puteți rezolva singur problema de mai sus și va fi mai bine să contactați specialiștii. Trebuie făcută cât mai curând posibil.

Shots, clicuri, crackling și crashing în motor
Sunete, bâlbâieri și alte sunete puternice pot fi distractive doar dacă vizionați focuri de artificii, dar nu când auziți o astfel de simfonie din compartimentul motor al mașinii dvs.
De exemplu, lovirea și crăparea pot indica o detonare care apare în cilindrul motorului. Aceasta se întâmplă atunci când benzina se aprinde prematur în camera de combustie a cilindrilor și poate duce la deteriorarea costisitoare a pistoanelor.
Un sunet de șlefuire atunci când porniți o mașină poate indica faptul că demarorul mașinii trebuie să fie reglat sau înlocuit.
Squeaking sau bate bătăi în timp ce vitezele de comutare, pe de altă parte, nu este o problemă gravă. Pentru a elimina aceste sunete, trebuie doar să contactați centrul de service. Cel mai probabil este în transmisia ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *