Stradă

Un bine-cunoscut și iubit de mulți Koko Shanel ea a spus: „Îmi place când moda merge la stradă, dar nu pot lăsa să iasă.“ După toate pentru mulți, strada este doar începutul, partea de jos a vieții: când sunteți încă tânăr și suficient de săraci pentru a vă permite un alt loc.

De fapt, totul este destul de diferit: strada este principalul nostru podium în viață, iar spectacolele de modă se execută zilnic de dimineață până seara, se ciocnesc cu urcușuri și coborâșuri.
Stilul stradal sau stilul stradal – ce este?

Strada nu este doar un loc. Este un spirit, răzvrătit și însetat de libertate. Aceasta este absența canoanelor și a limitelor, în care puteți deveni parte a unei mulțimi călătoresc sau a unei persoane unice. Și dacă mai devreme hainele au adus publicului unicul lor mesaj: “Sunt sărac” sau “Sunt bogat”, astăzi sună diferit: “Sunt unic”.

Este unic, extraordinar, dar în același timp, un confort extraordinar și practic – acestea sunt principalele caracteristici ale stilului de stradă, care este mult mai obișnuit să numim cuvânt în limba engleză stil de stradă.

Stradă

Street fashion este o sete necontrolabilă de auto-exprimare, parte a unei culturi a tineretului care a depășit limitele standardelor industriale. Este sub influența constantă a tendințelor sportive, muzicale, sociale și politice, un inel dens în jurul mediului tinerilor.

Stradă este, în primul rând, o alegere: un mod de viață, starea de spirit, stilul, poziția proprie.
Stradă în lume

Este în stilul stradal al hainei că culoarea națională a proprietarului său este reflectată cel mai clar.

Deci, pe străzile din Franța domină senzualitate si romantism: rochie zboară blând, o varietate de eșarfe și berete, precum și farmec intern – asta e ceea ce se află în centrul imaginii.

Stilul stradal al Franței

În stilul străzii din Londra există un spirit de rock’n’roll și răzvrătire. Pe străzile din Anglia, femeile la modă poartă blugi negri, croșetate și cizme “a la Nazi”, iar capetele lor sunt adesea decorate cu Iroquois colorat.

În moda stradă japoneză, predomină androgenismul. Aici, în îmbrăcăminte de onoare “anime”, jachete montate, “lolitopodobnye eleve” și tunsuri scurte zdrențe, care sunt universal pentru ambele sexe.

Stilul japonez de stradă

Baza aceluiași stil stradal din America – excentricitatea, combinația cea mai disperată dintre stiluri și sexualitatea incitantă. Pantaloni scurți, rochii ușoare, cămăși carate, jachete scurte de denim și, bineînțeles, un stil hip-hop la nivel mondial, cu haine fără dimensiuni și accesorii uriașe de țipăt.
Stradă ca o filozofie specifică a vieții

Dar, în principal moda stradă în fiecare colț al lumii rămâne încă independența și libertatea de convenții sociale care forțează să evalueze omul numai pentru aspectul său, de la izolarea vieții urbane, de la impus asupra noastră obligații și constrângeri de designeri de moda purta pantofi incomode și stranno- haine pretențioase.

Street Fashion

Un stil stradal – nu doar hainele, nu doar aspectul, ci o întreagă filozofie a conștiinței, modul de viață al tineretului modern și nu numai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *